Meisjes van 80

31 oktober 2018

Steenwijker Courant: – Vanaf woensdag 31 oktober 2018 is de glossy “Meisjes van 80” te koop bij Steenwijks Boekhuys. Het is een uitgave van de Steenwijkerlandse stichting ViV, die staat voor Verbinding, Inspiratie, Verandering.

“Meisjes van 80” bevat mooie verhalen van tien ouderen. Janet Cuber van ViV benadrukt dat de verhalen gaan over de positieve kanten van het ouder worden en de levenservaring die de ouderen hebben opgedaan. ‘We wilden het eens omdraaien en niet de nadruk leggen op eenzaamheid of de zorg die ze nodig hebben,’ zegt Janet.

Zilverslang Fotografie

Jolanda Vermaire van Zilverslang Fotografie maakte prachtige foto’s bij de verhalen. De interviews vonden plaats in de Meenthehof en bij de mensen thuis. Jitske van der Galiën is een van de geïnterviewde vrouwen. In de glossy staat een grappig verhaal over hoe ze haar geloof in Sinterklaas verloor, toen ze ontdekte dat de goedheiligman haar eigen vader was. Haar afbeelding staat ook op de cover van de glossy.

error: Deze inhoud is beschermd en eigendom van © Zilverslang Fotografie. Voor meer informatie, neem contact op met jolanda@zilverslangfotografie.nl.