Uitvaart infodag

Infodag 

Bij Café Gederingen te Steenwijkerwold werd op 19-10-2019 een uitvaart-infodag georganiseerd door https://abaandachtenbetrokkenheiduitvaartzorg.nl/ met Alien Bisschop en https://wensuitvaartbegeleiding.nl/ van Jacqueline Wissing. 

Citaat artikel Steenwijker Courant:

‘Door de handen ineen te slaan willen wij los van een standaard uitvaart met mensen meedenken aan een meer persoonlijke uitvaart’, aldus de initiatiefnemers. ‘Met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden die voor u zo belangrijk kunnen zijn. Uit ervaring weten we dat als het goed voelt u ook eerder het proces van rouwen kunt aanvaarden.’

Samenwerken met lokale middenstanders

Alien en Jacqueline werken als uitvaartondernemers veel met de lokale middenstanders, en tijdens deze inloopmiddag/avond kunnen de bezoekers ook kennis met deze ondernemers maken. Tipje van de sluier: Rouwvervoer maar dan anders, as verwerking in sieraden/urnen, ritueelbegeleider schrijver levensverhaal en afscheidsdienst, herinneringsfotografie etc.

 

error: Deze inhoud is beschermd en eigendom van © Zilverslang Fotografie. Voor meer informatie, neem contact op met jolanda@zilverslangfotografie.nl.