Bomen

Bomen

Reusachtige eiken, de rode beuk en nog veel meer bomen, prachtig in de zomer. Vol blad, geven bescherming tegen de zon en in de herfst vruchten.

Lang niet alle bomen dragen vruchten. Bij tweehuizige soorten is dat er van afhankelijk of het vrouwelijke of mannelijke exemplaren zijn. Beide bloeien, maar zaad ontstaat uitsluitend na bevruchting van de vrouwelijke bloemen. Verder is ook de leeftijd van de betreffende boomsoort van belang. Een boom draagt pas na enige jaren vrucht. Die leeftijd verschilt sterk per soort. Over de hiernaast omschreven veranderingen in vruchtvorming is geen onderzoek of informatie bekend. Een oorzaak noemen is daarom moeilijk, maar mogelijk is dit een gevolg van de veel besproken klimaatveranderingen. 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

error: Deze inhoud is beschermd. © Zilverslang fotografie. Voor meer informatie neem contact op met jolanda@zilverslangfotografie.nl.