Herinnerings-afscheidsfotografie Steenwijk

Terugkijken op een emotionele dag, een warm en waardig afscheid van uw dierbare familielid of geliefde…
De een noemt het afscheidsfotografie- herinneringsfotografie, de ander herinnerings- of rouwfotografie, de emotie is hetzelfde en de dag herbeleven kan pijnlijk maar ook troostend zijn.

Overmand door emoties in de periode van afscheid blijkt dat niet alle momenten opgemerkt worden tijdens de begrafenis, crematie of herdenkingsbijeenkomst. Juíst deze herinneringen leg ik vast op een discrete-, respectvolle- en waardige wijze.
Afscheidsfotografie Steenwijk
De herinneringen middels foto’s zijn waardevol, momenten die u raakten en wéér raken, mensen die samen met u en familie afscheid willen nemen, je bent je niet altijd bewust van wie de aanwezigen waren, of een lief gebaar…middels het herinneringsalbum wordt het afscheid in beelden weergegeven.
Voor familie die verder weg woont en niet aanwezig kan zijn is het herinneringsalbum een album om samen te bekijken, uit eigen ervaring weet ik dat het bekijken troostend en helend kan zijn….  Na overhandiging van het herinneringsalbum zijn de nabestaanden verrast door de momenten welke niet zijn opgemerkt doordat de dag van afscheid als een roes aan je voorbij gaat.

Graag verzorg ik deze tastbare herinneringen in een fotoalbum met waardevolle en dierbare momenten in overleg met u! Mijn diensten in de vorm van herinnerings-, afscheids- of rouwfotografie Afscheidsfotografie Steenwijk Extra opties zijn mogelijk in overleg, hiervoor bied ik u een aangepaste offerte aan, u kunt hier contact met mij opnemen en tijdens een gesprek bespreken we wat uw wensen zijn. Meer informatie op deze pagina. 

*Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een fotoreportage. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.

Herinnerings-afscheidsfotografie, Zilverslang Fotografie
Copyright Zilverslang Fotografie